Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında elma görmek

Rüyada dalında elma görmek

Rüyada dalında elma görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada dalında elma gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ilerlemenizi engelleme veya durdurma eğilimi konusunda ikna olmuşa benziyorsunuz.

Rüyada dalında yeşil elma görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Rüyada dalından elma koparmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ağaç dalında elma görmek parasal anlamda rahat edeceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına inanılır.

Rüyada dalından elma toplamak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine yorulur.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dalında elma görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments