Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalında kırmızı elma görmek

Rüyada dalında kırmızı elma görmek

Rüyada dalında kırmızı elma görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, yalan söyleyeceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, eline geçen malları tutamayacağına yorulur.

Rüyada dalında kırmızı elma gördüyseniz:

  • Şu an önünüzde olan veya halledilebilir görünen konulara değil, tüm manzaraya hakim olmanız gerekiyor.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek küslerin barışacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada elmayı dalından koparmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalettir.

Rüyada dalından elma almak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, eline haram para geçeceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine tabir olunur.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma koparmak boş yere korku duyulacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma koparıp yemek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments