Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından elma yemek

Rüyada dalından elma yemek

Rüyada dalından elma yemek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ticaretinin hızlanacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada dalından elma yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha iyi yollar bulabilir, çözümler üretebilir ya da normal zamanda dikkate bile almayacağınız veya dikkatinizden kaçan yaratıcı fikirler ya da yollar üzerinde durabilirsiniz.

Rüyada dalından elma yemek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada dalından elma alıp yemek işlerin aksamayacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada dalından elma koparıp yemek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Rüyada dalından elma toplamak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, zor günlerden geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine delalettir.

Rüyada ağaç dalında elma görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments