Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç dalında elma görmek

Rüyada ağaç dalında elma görmek

Rüyada ağaç dalında elma görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada ağaç dalında elma gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Rüyada ağaç dalında elma görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından elma yemek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, malvarlığının artacağına tabir olunur.

Rüyada dalından elma koparmak köşeye sıkıştıracağına, hastalanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalında yeşil elma görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, iş yeri sahibi olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalında elma görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elmayı dalından koparmak tekin olmayan işlere girileceğine, yüzünün hep güleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments