Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmayı dalından koparmak

Rüyada elmayı dalından koparmak

Rüyada elmayı dalından koparmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada elmayı dalından koparmak gördüyseniz:

  • Yatırım ya da harcama yapmadan önce mevcut durumunuzu gözden geçirmenizde fayda var.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada dalından elma alıp yemek hayalkırıklığı duyacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine inanılır.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak malvarlığının çok daha artacağına, borçlarının da kapanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine delalet eder.

Rüyada dalından elma toplamak birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine inanılır.

Rüyada dalından elma koparıp yemek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalından elma yemek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments