Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından elma almak

Rüyada dalından elma almak

Rüyada dalından elma almak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, doğru işler yapacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına alamet eder.

Rüyada dalından elma almak gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, iş hayatında başarılı olmaya, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dalında elma görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına işaret eder.

Rüyada dalından elma koparmak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada dalından elma koparıp yemek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, maddi konuda zayıflayacağına delalettir.

Rüyada elma dalı görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada dalından elma toplamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments