Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından yeşil elma koparmak

Rüyada dalından yeşil elma koparmak

Rüyada dalından yeşil elma koparmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, dertlerin son bulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak gördüyseniz:

  • İnsanlara karşı düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulur.

Rüyada dalından yeşil elma koparmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada dalında yeşil elma görmek düşünmeden hareket edeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere rivayet eder.

Rüyada dalında elma görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hileye, fesada bulaşacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına rivayet eder.

Rüyada dalından elma koparıp yemek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma toplamak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada dalından elma koparmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments