Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalından elma koparmak

Rüyada dalından elma koparmak

Rüyada dalından elma koparmak ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada dalından elma koparmak gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada dalından elma yemek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalından kırmızı elma koparmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine tabir olunur.

Rüyada dalından elma alıp yemek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalından elma koparmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç dalında elma görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı adımların atılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada dalından elma almak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada dalında kırmızı elma görmek kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments