Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük dalgaya kapılmak

Rüyada büyük dalgaya kapılmak

Rüyada büyük dalgaya kapılmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları sorgularken veya tereddütlü davranarak zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak daha fazla kazanç elde edeceğine, düzeninin yıkılmayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgaya kapılmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, saadete ereceğine işaret eder.

Rüyada dalgalara kapılmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, iftiraya maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına inanılır.

Rüyada tsunamiye kapılmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments