Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgaya kapılmak

Rüyada dalgaya kapılmak

Rüyada dalgaya kapılmak işlerinin başarılı olacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgaya kapılmak gördüyseniz:

  • Yeni olan her şey bir fırsat içeriyor olabilir.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalgalara kapılmak geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalgaya kapılmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada sulara kapılmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada fırtınaya kapıldığını görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments