Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat ve dakika görmek

Rüyada saat ve dakika görmek

Rüyada saat ve dakika görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, kötü günleri geride bırakacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saat ve dakika gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada saat ve dakika görmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dakika saymak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı saat takmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Rüyada saat kazanmak girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada çok sayıda saat görmek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, anne baba ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kol saat takmak durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saatini unutmak üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments