Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kağıt saymak

Rüyada kağıt saymak

Rüyada kağıt saymak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine inanılır.

Rüyada kağıt saymak gördüyseniz:

  • Başınızdaki problemleri azaltacak veya sürdürülmesi gereken bazı şeylerden vazgeçilmesine yardım edecek kişisel değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada tomarla kağıt para saymak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada kağıt para saymak işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kağıt para saydığını görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok kağıt para saymak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kağıt para saymak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada kağıt saymak son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine inanılır.

Rüyada kağıt para saydığını görmek güzel gelişmeler yaşayacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada kağıt para almak ve saymak başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments