Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dairede oturmak

Rüyada yüksek bir dairede oturmak

Rüyada yüksek bir dairede oturmak sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, düşmanlarına da dost olacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yüksek bir dairede oturmak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, yeni bir işe gireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada daireye bakmak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, sürekli yerinde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven dairesi görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman daireleri görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, planların boşa gideceğine, günlerini bunun için harcayacağına işarettir.

Rüyada ev daire görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada daire almak rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, böylece hayatından memnun olacağına yorulur.

Rüyada güzel daire görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments