Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüks daire görmek

Rüyada lüks daire görmek

Rüyada lüks daire görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kazancını artıracağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Rüyada lüks daire gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada lüks daire görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada apartman dairesine taşınmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalet eder.

Rüyada daire amirini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada devlet dairesinde işe girmek kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Rüyada evlendirme dairesi görmek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, işlerin canlanacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz daire görmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, zor durumda kalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada daire satın aldığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, daha rahat bir hayatı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments