Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daire amirini görmek

Rüyada daire amirini görmek

Rüyada daire amirini görmek kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada daire amirini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize göre hareket etmelisiniz.

Rüyada daire amirini görmek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amir müdür görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada amirle öpüşmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada amir olmak saygınlık göreceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet eder.

Rüyada müdür amir görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, işlerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üst amirini görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada eski amirini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments