Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amir müdür görmek

Rüyada amir müdür görmek

Rüyada amir müdür görmek rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, saadetinin yükseleceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada amir müdür gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Rüyada müdür amir görmek sağlığının geri geleceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada amir müdür görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada amir konuşmak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Rüyada eski amiri görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski amirini görmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada daire amirini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, büyük paralara sahip olacağına yorulur.

Rüyada emniyet amiri olmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments