Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amir olmak

Rüyada amir olmak

Rüyada amir olmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada amir olmak gördüyseniz:

  • Bazı iş fırsatlarıyla veya belli konularda yeteneklerinizi geliştirmenizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak olanaklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada amirle konuşmak gereksiz bir harcama yapılacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, onlara karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada amirle öpüşmek ticarette zarar edeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada amir konuşmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada amirden azar işitmek alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalettir.

Rüyada amir müdür görmek bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski bir amiri görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işarettir.

Rüyada eski amiri görmek düzenli bir işe girileceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments