Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üst amirini görmek

Rüyada üst amirini görmek

Rüyada üst amirini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, yarar getireceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, zararların üst üste geleceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet eder.

Rüyada üst amirini gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Rüyada üst amirini görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada amirle yemek yemek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada eski amir görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada eski bir amiri görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski amiri görmek daha fazla kazanç getireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işarettir.

Rüyada amir görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, gelirin tükeneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada amirle öpüşmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada daire amirini görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments