Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada amirle öpüşmek

Rüyada amirle öpüşmek

Rüyada amirle öpüşmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada amirle öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Rüyada eski amir görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada amir görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski amirini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet eder.

Rüyada amir konuşmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst amirini görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada polis amiri görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine tabir olunur.

Rüyada amirle öpüşmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada amirle yemek yemek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayırlı kapılar açılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments