Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski amirini görmek

Rüyada eski amirini görmek

Rüyada eski amirini görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, başarı ve zafer kazanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski amirini gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden kişilerle bağlantı kurabilir ya da size ilham veren kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Rüyada eski amir görmek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada eski amirini görmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret eder.

Rüyada eski amiri görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ismini herkese duyuracağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir amiri görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerindeki amirini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine delalettir.

Rüyada amir konuşmak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada amirle yemek yemek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments