Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada emniyet amiri görmek

Rüyada emniyet amiri görmek

Rüyada emniyet amiri görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, hastalıktan şifa bulmaya, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, deneyim kazanacağına tabir olunur.

Rüyada emniyet amiri gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada emniyet amiri görmek itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada emniyet amiri olduğunu görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına yorulur.

Rüyada emniyet amiri olmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada emniyet iğnesi görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, hem eğleneceğine delalet eder.

Rüyada emniyet genel müdürünü görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada emniyet binası görmek yakında hedefine ulaşacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret eder.

Rüyada emniyet görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, kısmetsizlik yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments