Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nüfus dairesi görmek

Rüyada nüfus dairesi görmek

Rüyada nüfus dairesi görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, parasız günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kazancın katlanacağına, muradın yerine geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulur.

Rüyada nüfus dairesi gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada nüfus dairesi görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada nüfus cüzdanını kaybetmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının nüfus cüzdanı görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada kendi nüfus cüzdanını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada yeni nüfus cüzdanı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nüfus cüzdanı aramak yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş nüfus cüzdanı görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, hayallerinin suya düşeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski nüfus cüzdanı görmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments