Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın hareket ettiğini görmek

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Rüyada dağın hareket ettiğini gördüyseniz:

  • Ani veya sert kararla alma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada dağların hareket ettiğini görmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yoksul için zenginliğe alamet etmektedir.

Rüyada dağın hareket ettiğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Rüyada suyu hareket ettirmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın hareket ettiğini görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada eşyaları hareket ettirmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine rivayet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirdiğini görmek borçların biteceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına delalet eder.

Rüyada dolunayın hareket ettiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments