Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesinde olmak

Rüyada dağın zirvesinde olmak

Rüyada dağın zirvesinde olmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine yorulur.

Rüyada dağın zirvesinde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırın.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak kolay ve güzel bir hayatı olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek hırpalanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına işarettir.

Rüyada dağın zirvesinde görmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada dağın zirvesinde olmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesinde olmak itibarın sarsılacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments