Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ zirvesinde olmak

Rüyada dağ zirvesinde olmak

Rüyada dağ zirvesinde olmak iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, fakir çocukları giydireceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, önün açılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde olmak gördüyseniz:

  • Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı, düzenlemeyi veya projeyi değiştirebilecek değişiklikler yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, programların ve projelerin tutmayacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek borçlarının kapacağına, çok zor duruma düşüleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesinde olmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine alamet eder.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments