Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesine ulaşmak

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak makamının ve ününün artacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak gördüyseniz:

  • Para konusunda tutumlu olun, bir kenarda acil durum paranız bulunsun.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zirveye ulaşmak ödeme güçlü çekeceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize ulaşmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada istediğine ulaşmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutluluğunun daim olacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada kıyıya ulaşmak para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada bir yere ulaşmak kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, sorunlarının artacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne ulaşmak olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada hedefe ulaşmak ne yapacağına karar veremeyeceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments