Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağ zirvesine tırmanmak

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, yardımın alınacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine işaret eder.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, işsizseniz işe gireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada dağ zirvesi görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesinde görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde kar görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments