Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa zirveye tırmanmak

Rüyada dağa zirveye tırmanmak

Rüyada dağa zirveye tırmanmak her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişiler üretkenliğinizi azaltabilir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak yeni projelerin ve planların tutacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine yorulur.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak dargınların ve kırgınların barışacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına inanılır.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalettir.

Rüyada dağın zirvesinde görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulur.

Rüyada dağ zirvesinde olmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada dağın zirvesine ulaşmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments