Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Rüyada dağın zirvesine çıktığını görmek iş sahibi olacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, kederlerinin son bulacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Rüyada dağın zirvesinde olmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işaret eder.

Rüyada dağ zirvesi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada kendini dağın zirvesinde görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesini görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, eğitimlerinin iyi olacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments