Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın zirvesinde görmek

Rüyada dağın zirvesinde görmek

Rüyada dağın zirvesinde görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerinin başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesinde gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada bir dağın zirvesine çıkmak rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, umutlarının tazeleneceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesinde olmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada karlı dağın zirvesine çıkmak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Rüyada dağ zirvesine tırmanmak işine dört elle sarılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, daha çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın zirvesine cıkmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada dağın zirvesini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ zirvesi görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, malvarlığının çok daha artacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments