Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın yok olduğunu görmek

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aralarında bir konuşma geçeceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezarın yok olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya dış görünümünüze ya da imajınıza katkısı olacak değişiklikler yapmanız durumunda sizi çok olumlu etkileyecek işlere zaman ayırabilirsiniz.

Rüyada mezarın yok olduğunu görmek ev sahibi olunacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada evin yok olduğunu görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada cinleri yok etmek sahip olduğu zenginliğin de artacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada dağın yok olduğunu görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, istediği oranda da eğleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının yok olduğunu görmek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada kolunu yok görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, rızkın çoğalacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu yok görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evin kapısı yok görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments