Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağın yıkılmasını görmek

Rüyada dağın yıkılmasını görmek

Rüyada dağın yıkılmasını görmek yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dağın yıkılmasını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, elinin bolluk göreceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada yıkılan dağ görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, insanların alım gücünün azalacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işaret eder.

Rüyada yıkılan camii görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işarettir.

Rüyada yıkılan ağaç görmek işlerinin karışacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, hile ile mal elde edeceğine inanılır.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman yıkılması görmek işlerinin bollaşacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments