Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağların yıkıldığını görmek

Rüyada dağların yıkıldığını görmek

Rüyada dağların yıkıldığını görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, neredeyse kahrolacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalettir.

Rüyada dağların yıkıldığını gördüyseniz:

  • İlginizi çekmiş veya ilgi alanınıza giren bir konuda girişimde bulunmadan önce olası tüm sonuçları hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işaret eder.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek kirli işlere bulaşacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan dağ görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir binanın yıkıldığını görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının ev yıkılması görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada evinin depremde yıkıldığını görmek hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada evinin yarısının yıkıldığını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments