Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan ağaç görmek

Rüyada yıkılan ağaç görmek

Rüyada yıkılan ağaç görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkılan ağaç gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz parasal başlıklı haberler neticeye ulaşabilir.

Rüyada ağacın yıkılması görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada selvi ağacının yıkıldığını görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin ağacının yıkıldığını görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılmış ağaç görmek ticaret hayatını ilerleteceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çam ağacının yıkıldığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ayıplı yolara sapacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yıkılan ağaç görmek uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sonunda mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ağaçın yıkıldığını görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağaçların yıkıldığını görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments