Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan camii görmek

Rüyada yıkılan camii görmek

Rüyada yıkılan camii görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, maneviyatının çökeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yıkılan camii gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara karşı da dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada caminin minaresinin yıkıldığını görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada depremde caminin yıkıldığını görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan cami görmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada yıkılan camii görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Rüyada camiinin yıkıldığını görmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada camiyi yıkılmış görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cami minaresinin yıkılmasını görmek büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada camilerin yıkıldığını görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments