Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan dağ görmek

Rüyada yıkılan dağ görmek

Rüyada yıkılan dağ görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, geçmişi unutup geleceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan dağ gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Rüyada yıkılan dağ görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına inanılır.

Rüyada dağın yıkılmasını görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada dağların yıkıldığını görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına inanılır.

Rüyada dağın yıkıldığını görmek hakkıyla kazanca, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yeni ev eşyaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada bir evin üstüne yıkıldığını görmek işinden evine gidip geleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına delalettir.

Rüyada duvar yıkılmasını görmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok binanın yıkıldığını görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments