Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda oturduğunu görmek

Rüyada dağda oturduğunu görmek

Rüyada dağda oturduğunu görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işindeki verimin artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, büyük bir başarının elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağda oturduğunu gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada dağda oturmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, verilen kararların geri çekileceğine işaret eder.

Rüyada dağın tepesinde oturmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağda oturduğunu görmek çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulur.

Rüyada dağ başında oturmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dağın üstünde oturmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada yüksek dağda oturmak şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan koşarak inmek işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments