Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda oturmak

Rüyada dağda oturmak

Rüyada dağda oturmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada dağda oturmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirerek yapmak ya da elde etmek istediğiniz şeyler konusunda size yardımcı olabilecek alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Rüyada dağın üstünde oturmak karamsar ve umutsuz olacağına, herkesten ileriye gideceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek dağda oturmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada dağda oturduğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Rüyada dağda oturmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, çok daha mutlu olunacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde oturmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, ekmeğin kesileceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada dağ başında oturmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan geçmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına delalettir.

Rüyada dağda araba kullanmak işlerin rayından çıkacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments