Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, yakın akrabadan gelecek habere, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada dağdan yuvarlanmak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına delalettir.

Rüyada taş yuvarlanması görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, yeni mallara sahip olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine işarettir.

Rüyada yuvarlama görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments