Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yuvarlandığını görmek

Rüyada taş yuvarlandığını görmek

Rüyada taş yuvarlandığını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada taş yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, geriye doğru gideceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada taş yuvarlanması görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, huzur içinde yatacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine rivayet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek muradına ereceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Rüyada kar üzerinde yuvarlanmak kısa sürede başarısının artacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada araba yuvarlanmak kesesinin dolacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments