Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, yeni yollara girileceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulur.

Rüyada taşların yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde tartışmalara açık olacaksınız.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada taş yuvarlanması görmek başarılı olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine delalet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek güzel bir iş fırsatına, suç işleyeceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalettir.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Rüyada denize yuvarlanmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments