Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşın yuvarlandığını görmek

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşın yuvarlandığını gördüyseniz:

  • Duygusal, yaratıcılık içeren veya ekonomik başlıklı konularda yeni girişimlerde bulunmayı ya da mevcut girişimlerinizin tatminkar boyuta ulaşmasını sağlamayı düşünmelisiniz.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bütçesinin genişleyeceğine, büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Rüyada yuvarlanan taş görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına tabir olunur.

Rüyada taş yuvarlanması görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, ömrünün de uzun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada arabayla yuvarlanmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments