Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan yuvarlanmak

Rüyada dağdan yuvarlanmak

Rüyada dağdan yuvarlanmak çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan yuvarlanmak gördüyseniz:

  • Romantizm ön planda veya sevgi içerikli ilişkiler stresi azaltabilir.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek başarı ve zafer kazanacağına, kimseye borçlanmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağdan yuvarlanmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurda yuvarlanmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karlarda yuvarlanmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, maddi açıdan ferahlamaya yorulur.

Rüyada yuvarlanan araba görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden yuvarlanmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada denize yuvarlanmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments