Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş yuvarlanması görmek

Rüyada taş yuvarlanması görmek

Rüyada taş yuvarlanması görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Rüyada taş yuvarlanması gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler ya da aileniz sizi yanlarında görmek isteyebilirler.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, statü atlayacağına, rütbe edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşların yuvarlandığını görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dağdan taşların yuvarlandığını görmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taş yuvarlandığını görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işarettir.

Rüyada yuvarlanan taş görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada taş yuvarlanması görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde yuvarlanmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak işlerinin baltalanacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments