Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yuvarlama görmek

Rüyada yuvarlama görmek

Rüyada yuvarlama görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, onları rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada yuvarlama gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada yuvarlama görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçuruma yuvarlanmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden yuvarlandığını görmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çimende yuvarlanmak verdiği emeklerin heba olacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işarettir.

Rüyada taşın yuvarlandığını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada toprakta yuvarlanmak yağmur yağmamasına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yokuştan yuvarlanmak kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine alamet eder.

Rüyada yuvarlanan kaya görmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments