Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda yeşillik görmek

Rüyada dağda yeşillik görmek

Rüyada dağda yeşillik görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine yorulur.

Rüyada dağda yeşillik gördüyseniz:

  • Ya da yeni projeler üzerinde tartışabilirsiniz.

Rüyada yeşil dağa çıkmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, onların kıymetini bileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet eder.

Rüyada dağ yeşillik görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, ibadete ağırlık verileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Rüyada yeşillik ve dağ görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, düşmanlarının güçleneceğine yorulur.

Rüyada yeşil dağlar görmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine yorulur.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil dağ görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments