Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya gayrimenkul başlıklarını ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yeşil dağa tırmanmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, borçlarının azalacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yeşil bir dağa tırmanmak kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir dağa tırmandığını görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağı tırmanmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, gelişmelerin olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada karlı dağa tırmanmak ticaretinin açılacağına, moralinin yükseleceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Rüyada dağa zirveye tırmanmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak her zaman kötülük için çalışacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz dağa tırmanmak başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments