Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan geçmek

Rüyada dağdan geçmek

Rüyada dağdan geçmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, mal mülk edineceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, itibar kazanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına delalettir.

Rüyada dağdan geçmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada dağdan geçmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına inanılır.

Rüyada dağlardan geçmek başarının ve mutluluğun geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada iki dağ arasından geçmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağın içinden geçmek bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okyanusu yüzerek geçmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına tabir olunur.

Rüyada koyun sürüsünün içinden geçmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine rivayet eder.

Rüyada birisiyle dalga geçmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işarettir.

Rüyada trenle sudan geçmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments