Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda araba kullanmak

Rüyada dağda araba kullanmak

Rüyada dağda araba kullanmak beddua ve ah alacağına, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, şansın kapanacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağda araba kullanmak gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Rüyada dağda araba kullanmak aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına yorulur.

Rüyada ters araba kullanmak kazançlı olacağı işlere gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada acemi araba kullanmak ana baba için büyük bir ev alınacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet eder.

Rüyada yokuş yukarı araba kullanmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının hızlı araba kullandığını görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, amaçlarına nail olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada çok güzel araba kullanmak para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kocasının araba kullandığını görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada tehlikeli araba kullanmak rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments