Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağdan koşarak inmek

Rüyada dağdan koşarak inmek

Rüyada dağdan koşarak inmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yeni adımlar atacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dağdan koşarak inmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var ya da sevdiğiniz kişilerle hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada dağdan koşarak inmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek hasta ise daha kötüye gideceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak yokuş inmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sonuçtan memnun kalacağına, kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada tepeden koşarak inmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine yorulur.

Rüyada merdiven koşarak inmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağa koşarak çıkmak kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koşarak dağa çıkmak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments